Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

24.01.2013 11:00

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Edip Buran Spor Salonu'nda antrenör Ceyhun Yıldızoğlu'nun nezaretinde yürütülen idman, yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenör Yıldızoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri için her maçın değerli olduğunu söyledi.

Rakiplerinin zorlu ve güçlü olduğunu belirten Yıldızoğlu, "Ama diğer rakiplerimiz de çok zorluydu. Mesela geçen hafta yaptığımız maç. Dolayısıyla biz maç seçmiyoruz. Her maça çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Fenerbahçe maçının da bunlardan biri olacağını dile getiren Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"Aslında Fenerbahçe maçı, bizim için sıkıntılı bir süreçte denk geldi. Uzun oyuncularımızda sakatlık sorunu var. Ama ne olursa olsun biz sahaya çıktığımızda taraftarımızın da desteğiyle en iyi basketbolu oynamak istiyoruz."

Yıldızoğlu, Erlana Lanay Larkins ile Oksana'nın antrenmanlar sırasında sakatlık yaşadığını, bu iki oyuncunun maç saatine yetişip yetişemeyeceğinin henüz belli olmadığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: İsa Sansar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika


Advertisement