Batman'da güvenlik korucularına iftar yemeği verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Batman'da güvenlik korucularına iftar yemeği verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Batman\'da güvenlik korucularına iftar yemeği verildi

Batman'ın Sason ilçesinde, Sason Kaymakamlığı tarafından güvenlik korucuları ve sivil toplum kuruluşlarına iftar yemeği verildi. Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, Sason Kaymakamı Murat Mete ve diğer kurum amirleri ile birlikte iftar yemeğine katılan güvenlik korucularıyla kısa sohbetler gerçekleştirildi.

Batman'ın Sason Kaymakamlığı tarafından ilçedeki güvenlik koruyucuları ve sivil toplum kuruluşlarına iftar yemeği verildi.

Sason ilçesinde bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, Sason Kaymakamı Murat Mete, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Madenüs, ilçedeki diğer kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda güvenlik korucusu katıldı.

Vali Ekrem Canalp, iftar öncesi salonda bulunan güvenlik korucularının masalarını tek tek ziyaret ederek, kısa sohbetler gerçekleştirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar yemeği programı ilçe müftüsü İbrahim Yaman tarafından okunan duaların ardından sona erdi. - BATMAN

Kaynak: İHA