Batman Spor Akademisinden Bir Başarı Daha - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batman Spor Akademisinden Bir Başarı Daha

Batman Spor Akademisinden Bir Başarı Daha
26.08.2015 09:46

İstanbul'da yapılan ve 3 gün süren Türkiye Gençler ve Büyükler COMBAT-SAMBO şampiyonasına katılan Batman Spor Akademisi 4 madalya kazandı.

Şampiyon olarak döndüler

Batman Spor Akademisi 4 sporcu ile katıldığı COMBAT-SAMBO Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonasında 2 altın ve 2 gümüş madalya ile şampiyonaya damgasını vurdu.

COMBAT-SAMBO Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonasına katılan Batman Spor Akademisi sporcuları Şampiyonada 2 Türkiye birinciliği ve 2 Türkiye ikinciliği ile takım halinde en başarılı ekip olmayı başardı.

22 Ağustos'ta İstanbul'da yapılan ve 3 gün süren Türkiye Gençler ve Büyükler COMBAT-SAMBO şampiyonasına son anda 4 sporcu ile katılan Batman Spor Akademisi sporcu kafilesi Batman'a döndü.

TWF Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi kurucu hocası Abdulaziz Velioğlu, şampiyonada elde ettikleri başarıdan ötürü mutlu olduklarını belirtti.

Velioğlu, "22 Ağustos'ta İstanbul'da başlayan ve 3 gün süren şampiyonaya 10 sporcu ile katılma çalışmamız vardı ancak son anda yaşanan bazı gelişmeler medeni ile 4 sporcu ile katıldık. 4 sporcu ile katıldığımız Türkiye SAMBO COMBAT şampiyonasında Cahit İbiş ve Okan Bayındır kilolarında Türkiye şampiyonu oldular. Şuayp Ulçay ve Kasım Turan sporcularımız ise kilolarında şampiyonada ikincilik elde ettiler. 3 gün süren şampiyona elemelerinde hedefimiz önemli dereceler elde etmekti. Batman Spor Akademisi olarak hedefimize ulaşmış bir şekilde Batman'a dönmenin mutluluğu içindeyiz. Batman'ı sporda marka kenti yapma çalışmalarımızın verimini Türkiye şampiyonasında elde ettiğimiz derecelerle bir kez daha tescilledik. Şampiyonada büyük başarıya imza atan SAMBO Antrenörūmūz Fesih Aygūl ve sporcuları kutluyorum, başarıların devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Spor Akademisinden Bir Başarı Daha - Son Dakika


Advertisement