Batman Valisi Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Batman Valisi Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Batman Valisi Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Batman merkeze bağlı köylerde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen Vali Ahmet Deniz, köylülerle görüştü.

02.08.2016 11:36

Vali Deniz köy ziyaretinde bulundu, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi

Batman Valisi Ahmet Deniz ilimiz merkeze bağlı Yaylıca ve Bayraklı köylerini ziyaret ederek, İl Özel İdaresi tarafından köy yollarına yapılan beton asfalt (BSK) çalışmalarını yerinde inceledi.

Köy ziyareti sırasında Vali Deniz'e; Vali Yardımcısı Şener Çağlar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan 7 metre genişliğinde ve 3,5 km uzunluğunda Bayraklı-Yaylıca grup yolunda yapılan BSK asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yetkililerden yürütülen çalışmaların takip edilmesini ve kontrollerin sıklıkla yapılmasını isteyen Vali Deniz, hizmetlerin halkımıza zamanında götürülmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Daha sonra Yaylıca köyüne geçen Vali Deniz, Köy Muhtarı Mustafa Yıldız ve köy halkı tarafından karşılandı. Köy halkıyla bir süre sohbet eden Vali Deniz, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, terörün dini, dili ve milletinin olmadığını, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Yaşlı vatandaş ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Yaylıca köyü ziyaretinden sonra Vali Deniz ve beraberindekiler Bayraklı köyüne geçerek, köy muhtarı Veysi Onur ve köy halkıyla bir süre sohbet ettikten sonra köyden ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Valisi Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement