Bayburt'ta İstihdam ve Mesleki Eğitim Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bayburt'ta İstihdam ve Mesleki Eğitim Toplantısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bayburt\'ta İstihdam ve Mesleki Eğitim Toplantısı

Bayburt'ta istihdam artırımı ve mesleki eğitim konuları ele alındı, 2026 planlamaları yapıldı.

Bayburt'ta istihdamın artırılması, mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik yürütülen çalışmalar, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda ele alındı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nun 2026 yılı 2. olağan toplantısı, Vali Mustafa Eldivan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kentte istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalar ile mesleki eğitimin iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına göre güçlendirilmesi konuları değerlendirildi. Kurul üyeleri, 2026 yılına ilişkin planlamalar kapsamında görüş ve önerilerini paylaştı.

Kurumlar arası koordinasyonun da ele alındığı toplantıda, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına cevap verecek eğitim ve istihdam çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. - BAYBURT

Kaynak: İHA