Baydemir: "Taş Değil, Gül Atacağız" - Son Dakika
Yerel

Baydemir: "Taş Değil, Gül Atacağız"

Baydemir: "Taş Değil, Gül Atacağız"

BDP Halfeti Seçim Bürosu açılışına katılan BDP’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Osman Baydemir, “Taş değil, gül atacağız. Nemrutları sevindirmeyeceğiz” dedi.

20.02.2014 15:15

BDP Halfeti Seçim Bürosu açılışına katılan BDP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Osman Baydemir, "Taş değil, gül atacağız. Nemrutları sevindirmeyeceğiz" dedi.

Osman Baydemir, BDP Halfeti Seçim Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, "Bize saldırıp bizi provokasyona getirmek isteyenler olacak. Nasıl Hz. Eyyüb'ün sabrı hiçbir zaman taşmadıysa ve sabırla sonuca ulaştıysa, sabrımızdan asla ödün vermeyeceğiz. Bize taş atanlara inadına biz gül atacağız, inadına kardeşlik mesajı göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Baydemir, "Öyle bir plan uygulayacağız ki Halfeti'den bırakın bir ailemizin göç etmesini, Halfeti'ye göç gelecek. Turizm merkezi olacak olan Halfeti'de içme suyumuz, su kaynaklarımız kirletilmeyecek. Restoranlarımız, kafelerimiz modern bir arıtma tesisi ve alt yapı tesisi ile buluşacak" şeklinde konuştu.

Halfeti Seçim Bürosu'nun miting gibi açılışına; BDP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Öcalan, Şanlıurfa İl Başkanı Celalettin Erkmen, Halfeti Eş Başkan Adayları Mustafa Bayram ile Ayşe Durmuş katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baydemir: 'Taş Değil, Gül Atacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement