Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezi, yarıyıl tatiline hazır.
Kar yağışının aralıklarla etkili olduğu Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezinde kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı bildirildi. İran, Rusya ve Ukrayna'dan gelen turistler, Bayraktepe'de kayak yapmanın keyfini çıkarıyor. Bütün pist ve liftlerin açık olduğu kayak merkezindeki otellerde doluluk oranlarının yüzde yüze yakın olduğu belirtildi.
Otel işletmecileri bütün pistlerde kar kalınlığının istenilen seviyede olduğunu belirterek, İran, Rusya ve Ukrayna'dan gelen turistlerin ağırlıkta olduğunu kaydettiler.
Otel işletmecileri, "Özellikle sömestr tatili için yoğun talep var. Şu ana kadar aldığımız rezervasyonlarla sömestr için otelimizin yüzde yüz doldu." dediler. - KARS
Son Dakika › Yerel › Bayraktepe Kayak Merkezi Yarıyıl Tatiline Hazır - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.