BBP'nin 29 Kenti Kapsayan Anketi, Balıkesir'de de Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

BBP'nin 29 Kenti Kapsayan Anketi, Balıkesir'de de Yapıldı

15.09.2012 15:26

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP), terörle ilgili, 29 kenti kapsayan anketi Balıkesir'de de yapıldı.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP), terörle ilgili, 29 kenti kapsayan anketi Balıkesir'de de yapıldı.

Balıkesir İl Teşkilatı, TÜİK binası önünde kurulan stanttaki ankete katılan vatandaşlara, " PKK'lı teröristlerin idam edilmesini istiyor musunuz-" gibi sorular yöneltilerek, "Evet" veya "Hayır" yazılı pusulalardan birini sandığa atması istendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan BBP Balıkesir İl Başkanı Zekai Çakır, Türkiye'nin 28 yıldır PKK terör örgütüyle mücadelesinde hukuki zeminde birtakım eksiklikler olduğunu ifade etti.

Gözyaşlarının bir an önce durdurulmasını isteyen Çakır, "Dualarla, niyazlarla, ellerine kına yakılarak peygamber ocağına gönderdiğimiz evlatları, kahpe kurşunlara hedef olarak, Türk bayrağına sarılmış tabutlarla geri geliyor. PKK'nın Meclis'teki temsilcileri ne zaman susturulacak- Yurt içi ve yurt dışı kaynakları ne zaman kesilecek- Bölücü cinayet örgütü PKK'ya destek ve cesaret veren sözde milletvekili dokunulmazlıkların kaldırılmasını ve idamla yargılanmasını istiyoruz" dedi.

Muhabir: Seyhan Kırıcı/ Cem Şan

Yayıncı: Doğan Sarıtaş - BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP'nin 29 Kenti Kapsayan Anketi, Balıkesir'de de Yapıldı - Son Dakika


Advertisement