BDP Adilcevaz Kadın Kolları Teşkilatı, Kutlama Düzenledi - Son Dakika
Yerel

BDP Adilcevaz Kadın Kolları Teşkilatı, Kutlama Düzenledi

BDP Adilcevaz Kadın Kolları Teşkilatı, Kutlama Düzenledi

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, Barış ve Demokrasi Partisi Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama düzenledi.

08.03.2014 19:08  Güncelleme: 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Kadın Kolları Teşkilatı '8 Mart Kadınlar Gününü' dolayısıyla kutlama düzenledi.

Kutlamaya BDP Genel Başkan Yardımcısı Van Milletvekili Nazmi Gür, Adilcevaz BDP Belediye Başkan Adayı Nahit Gökbayrak, belediye mecclis üyeleri, Adilcevaz BDP il genel meclis üyeleri, Ahlat BDP Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Doğar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkuyla kutlanan kadınlar gününde, kadınlar halaylar çekerek eğlendiler. Programda konuşma yapan BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, "Bugün '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlu olsun. Özellikle bütün Adilcevazlı kadınlar gününü kutlarım. Doğrusu bugün burada daha çok kadın görmek isterdik fakat erkeklerimizin sayısı daha fazla. Bir dahaki sefere kadınlarımızı böyle güzel bir etkinlikte daha fazlasını görmek isteriz" dedi.

Adilcevaz BDP Belediye Başkan Adayı Nahit Gökbayrak ise, '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' yaptığı kısa konuşma ile kutladı. Konuşmaların ardından katılımcılar halaylar çektikten sonra sakin bir şekilde dağıldılar. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP Adilcevaz Kadın Kolları Teşkilatı, Kutlama Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement