BDP'liler Kck Operasyonunu Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

BDP'liler Kck Operasyonunu Protesto Etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) üyesi bir grup, adliye önünde toplanarak KCK operasyonlarını protesto etti.

20.01.2012 17:00

Antalya'nın Alanya ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) üyesi bir grup, adliye önünde toplanarak KCK operasyonlarını protesto etti. Tutuklanan KCK'lılarla aynı eylem ve fiil içerisinde olduğunu söyleyen 58 partili müracaat savcısına dilekçe vererek kendini ihbar etti.

BDP İl Başkanı İhsan Nergiz ile İlçe Başkanı Fahrettin Kiraz'ın da aralarında bulunduğu, çoğunluğu kadınlardan oluşan yaklaşık 100 kişilik grup adliye önünde toplandı.

İl Başkanı Nergiz, açıklamasında, bugüne kadar KCK adı altında tutuklanan kişilerin göstermiş olduğu faaliyetlerin aynısını kendilerinin de yaptığını belirterek, "Bu suçsa bu suçu da biz işliyoruz ve Müracaat Savcılığı'na kendimizi ihbar ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye giren grup, Müracaat Savcılığı'na kendilerini ihbar eden dilekçeleri verdi. Grup dilekçe verme işleminin ardından adliyeden ayrıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BDP'liler Kck Operasyonunu Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement