BDP'nin Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

BDP'nin Seçim Çalışmaları Sürüyor

BDP\'nin Seçim Çalışmaları Sürüyor

Barış ve Demokrasi Partisi’nin (BDP) Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi Belediye Eş Başkan Adayı Akif Kaya, beldedeki esnafları ziyaret etti.

12.03.2014 16:11

Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi Belediye Eş Başkan Adayı Akif Kaya, beldedeki esnafları ziyaret etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde BDP'den Belediye Eş Başkan Adayı olan Akif Kaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yerel seçimler öncesi BDP Belde Başkanı Tahsin Kaya ve parti çalışanlarıyla beraber esnafları tek tek ziyaret eden Kaya, esnafların sorunlarını dinleyerek bir süre sohbet etti. Esendere Gümrük Müdürü Kadir Karakuş'u da makamında ziyaret eden Kaya, Gümrük Müdürü'nden BDP'ye oy vermesini istedi.

Beldedeki sokaklarda da bir süre kadın ve çocuklarla sohbet eden Kaya, belde sakinlerinin sorunlarını dinledi. BDP'nin diğer Eş Başkan Adayı Dilber Uzunköprü ile beraber beldede yaşanan tüm sorunları çözmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Kaya, "Hizmet için yola çıktık, halkımız için çalışacağız" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP'nin Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement