Belediye Başkanları Hamarat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları Hamarat'ı Ziyaret Etti

Belediye Başkanları Hamarat\'ı Ziyaret Etti

Ordu'nun Mesudiye, Gölköy ve Çaybaşı Belediye Başkanları, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ı TBMM'deki çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

27.01.2012 16:03

Ordu'nun Mesudiye, Gölköy ve Çaybaşı Belediye Başkanları, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ı TBMM'deki çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Çaybaşı Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca ve Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Semiz, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ı Meclis'teki çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu dile getiren Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, belediye başkanı ve ilçe başkanı olan yöneticilerin bulundukları yörelerde hizmetlerini sürdürdüklerini, bulundukları bölgelerde aşamadıkları konuları kendilerine getirdiklerini belirtti. Hamarat, "Bizler de parlamenter olarak başkanlarımızın aşamadıkları problemlerinde kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz, AK kadrolar olarak şunu biliyoruz: Herkes bulunduğu makam ve mevkide pozisyonuna göre millete hizmet etmek için sorumluluklarını yerine getirmelidir. Millet yararına yapılması gereken her çalışmada hepimiz üzerine düşen görevi yapmalıyız. Çünkü bu makam ve mevkiiler gelip geçici. Önemli olan insanımızın gönlüne hitap ederek kolektif bir çalışma ile hak edilen hizmetleri doğru bir algı oluşturarak öncelik sırasına göre milletimize sunmaktır. Yapılan bu ziyaretler ve koşuşturmalar hepsi bu amaçladır" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları Hamarat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement