Beşiktaş Kartal Yuvası'nda 600 Çeşit Ürün - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Kartal Yuvası'nda 600 Çeşit Ürün

Beşiktaş Kartal Yuvası\'nda 600 Çeşit Ürün

Beşiktaş’ın seyyar mağazası ’Kartal Yuva’sı, kapısı bu defa Tavşanlılı taraftarlara açtı.

06.04.2016 12:08

Beşiktaş'ın seyyar mağazası 'Kartal Yuva'sı, kapısı bu defa Tavşanlılı taraftarlara açtı.

Beşiktaş futbol takımının gezici mobil TIR'ı Tavşanlı İlçesine gelerek Beşiktaş takımının lisanslı ürünlerini ilçedeki Beşiktaşlılara sundu.

7'den 70'e her kesime hitap eden gezici mağazada yetkililer, Beşiktaş Kulübü'ne ait lisanslı yaklaşık 600 çeşit ürün yer aldığını kaydetti. Mağaza sorumlusu, "Beşiktaş Kulübünün lisanslı ürünlerini satıyoruz. Yeni sezon formamız, bileklik, saat, atkı, anahtarlık, eşofman, şort, tişört, forma, ayakkabı ürünlerini satışa sunduk" dedi.

Fenerbahçeli taraftarlardan Abdurrahman Karataş ise Beşiktaş TIR sorumlularına hoş geldin diyerek birlik beraberlik ve kardeşlik mesajlarını aktardı. Fenerbahçeli Karataş, "İnşallah Beşiktaş da bu sezon istediği yere gelir. Ha Beşiktaş, ha Fenerbahçe, ha Galatasaray hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde tek bayrak altında birlik beraberlik içerisinde olalım. Dostluk kazansın" dedi.

Tavşanlı Belediyesi geleneksel Halı Saha Turnuvası Özel ve Kamu Gurubu'nda yer alan Beşiktaşlılar Derneği Takımı da ilçede namağlup olarak birinci sırada yer alıyor.

Tavşanlı Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Kudret Vural, "Beşiktaşlılar Derneği olarak mücadele ettiğimiz Tavşanlı Belediyesi Halısaha turnuvasında na mağlup olarak çeyrek finale çıktık. Şampiyonluk bize yakışır diyorum ve Cuma günü de saat 20.00'de Belediye Halısahasında Park Teknikspor ile çeyrek final mücadelesi yapacağız. Tüm taraftarları bu karşılaşmaya bekliyorum" diye konuştu. (Tİ -EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Kartal Yuvası'nda 600 Çeşit Ürün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement