Beşparmak Kahramanından birlik mesajı
95 yaşındaki kadın koltuk değnekleriyle gelip oyunu verdi
VAN - Van'ın Erciş ilçesinde yaşamını sürdüren Kıbrıs Barış Harekatı'nın kahramanlarından Gazi Abdulkadir Kurt, oyunu kullanırken birlik ve beraberlik mesajları verdi.
1974 Kıbrıs Barış Harekatında kullandığı tankı Beşparmak Dağı'na çıkartan Gazi Abdulkadir Kurt memleketi Erciş'te oyunu kullandı. Sandık başına gelirken kurul üyeleri tarafından ayakta karşılanan Kurt, oyunu kullandı. Birlik beraberlik mesajları da veren Kurt, "O günkü aşkla ömrüm yettiği sürece vatan, bayrak ve millet için mücadeleye vermeye hazırım. Allah birliğimizi bozanlara fırsat vermesin" dedi.
95 yaşındaki Şerife Dilmaç ise ilerlemiş yaşına rağmen koltuk değnekleriyle sandık başına gelerek vatandaşlık görevini yerine getirdi.
Son Dakika › Yerel › Beşparmak Kahramanından Birlik Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.