Beyşehir'de Siyaset Akademisi'nin İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Siyaset Akademisi'nin İlk Ders Zili Çaldı

Beyşehir\'de Siyaset Akademisi\'nin İlk Ders Zili Çaldı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde, AK Parti tarafından "Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye - 2" eğitim programları kapsamında ilk ders verildi.

17.03.2012 17:51

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde, AK Parti tarafından "Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye - 2" eğitim programları kapsamında ilk ders verildi.

AK Parti AR-GE Başkanlığı bünyesinde 2007 yılı içinde projelendirilen, 2008 yılı Ocak ayı itibari ile de Türkiye genelinde faaliyete geçirilen Siyaset Akademisi eğitimleri Beyşehir'de de başladı.

Siyaset akademisinde eğitimlerin başlaması nedeniyle düzenlenen programa AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış, Gülay Samancı, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan, AR-GE'den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, il gençlik ve kadın kolları mensupları, il genel meclis üyeleri, belde belediye başkanları, partililer ve kursiyerler katıldı.

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Bestami İnan, konuşmasında, Türkiye genelinde ikinci ilçe çalışmasının Beyşehir'de gerçekleştirildiğini vurgulayarak, "Konya'da birkaç kez bu program gerçekleştirildi. Konya bu işe öylesine bir sahip çıktı ki, bu önemli büyük ilçelerimizde de çok başarı bir şekilde bu program tatbik ediliyor" dedi.

AK Parti AR-GE'den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü ise, siyaset akademisi eğitimlere katılımın salonu dolduracak şekilde olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Kürkçü, AK Parti'de hedefin insana ve halka hizmet olduğunu belirtirken, beraberinde de hakkın rızasını kazanmak olduğunu ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış yaptığı konuşmada, AK Parti olarak 2008 yılından bu yana siyaset akademisi faaliyetini yürüttüklerini anımsattı. Bu akademide 30 bine yakın mezun verdiklerini anlatan Akış, "Bırakın Türkiye'de bir partinin bunu yapmasını, Türkiye'de şu an hiçbir sosyal organizasyon böyle bir eğitim faaliyeti yapmadı. ve AK Parti her şeyde, her konuda olduğu gibi on yıldır yaptığı gibi, bu konuda da Türkiye'de bir ilki sağladı ve böyle nitelikli bir eğitimi sizlere sunuyor" diye konuştu

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da konuşmasında, kendisinin de bu sıralardan geçtiğini anımsatarak, katılımcılara başarı dileğinde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından siyaset akademisindeki ilk derste katılımcılara konunun uzmanı tarafından etkili iletişim ve beden dili konusunda bilgiler verildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Siyaset Akademisi'nin İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement