Biga Tso'dan Çanakkale Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Biga Tso'dan Çanakkale Çıkarması

Biga Tso\'dan Çanakkale Çıkarması

Çanakkale'nin Biga ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Şadan Doğan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çanakkale'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

16.09.2013 15:57

Çanakkale'nin Biga ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Şadan Doğan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çanakkale'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl ve 8.Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Erdoğan Çanakkale Defterdarı Mustafa Işık, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, Çanakkale İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Enver Aydın ve Çanakkale İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Doğan ve Biga TSO heyeti ayrıca Çanakkale'deki otomotiv firmaları ile Çanakkale Kadastro Müdürü Namık Kemal Erzurum'u ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Ziyaretleri nedeniyle Biga TSO Başkanı Doğan ve beraberindeki heyete teşekkür edildi. Başkan Doğan da tüm erkana hem görevlerinde başarılar diledi, hem de 20 Eylül'de açılacak Biga Fuarı'na davet etti. Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır son olarak ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ile Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akyol'u makamlarında ziyaret ederek 20 Eylül 2013 tarihinde yapılacak Biga Fuarı'nın açılışına davet etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga Tso'dan Çanakkale Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement