Bilecik Belediye Başkanı Yağcı Oğlunun Nikahını Kıydı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı Oğlunun Nikahını Kıydı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın oğlu Emin Yağcı, Ece Örs ile evlendi.

23.08.2015 09:34

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın oğlu Emin Yağcı, Ece Örs ile evlendi.

Kapalı Pazar'da Yağcı'nın oğlu Emin Yağcı ile Ece Örs'ün kıydığı nikahta, nikah şahitleri, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu.

Çiftin evlilik cüzdanlarını veren ve mutluluklar dileyen Vali Nayir, "Böyle güzel bir günde bu mutluğu paylaştığımız için hep birlikte şahitlerimiz ve davetlilerimiz adına da mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum. İki güzide ailenin çocuklarının oluşturduğu ailenin toplum içerisinde yer almasına vesile olarak onlara her şeyden önemlisi hayır dua ederek, güzel temennilerle hayırlı ve mutlulukları bol olsun" ifadesinde bulundu.

Düğüne, Bilecik eski ve merkez valisi Musa Çolak, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Belediye Başkanları, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kunuluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediye Başkanı Yağcı Oğlunun Nikahını Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement