Bilecik Belediyesi 6'ncı Çocuk Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi 6'ncı Çocuk Festivali Başladı

Bilecik Belediyesi 6\'ncı Çocuk Festivali Başladı

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu sene 6'ncısı düzenlenen Çocuk Festivali sevinç ve coşkuyla başladı.

26.04.2013 15:00

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu sene 6'ncısı düzenlenen Çocuk Festivali sevinç ve coşkuyla başladı.

Öğlen saatlerinde bir araya gelen festival katılımcıları, Bilecik Belediyesi'nin önünden başlayan kortej yürüyüşü ile Cumhuriyet meydanına geldi. Saygı duruş ve İstiklar Marşı'nın okunmasının ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı bir konuşma yaptı. Konuşmasında, Bilecik'te geleneksel hale gelen Çocuk Festivalini sevinçle kutladıklarını anlatan Başkan yağcı "Bizler çocuklarımızı çok seviyoruz, onlar için her şeyin en güzelini düşünüyoruz. Sizler bugünün küçükleri geleceğin büklerisiniz. Amacımız, sizlere gelecekte güzellikler ve huzur içersinde, gururla geçmişinizi yad ederek güzel bir vatan ve şehir bırakmaktır. Yapılan her şeyi sizler için yapıyoruz. İnşallah Cumhuriyetimizin 100. yılının gençleri ve idarecileri sizler olacaksınız. Bizler belediye olarak sizleri seviyor ve sizlere güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından festivale katılan çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Folklor ekibi ve palyaço

gösterisinin ardında meydanda kurulan oyun alanında çocuklar gönüllerince eğlendi. Başkan Selim Yağcı, penaltı atışından sonra balon dağıttı.

Üç gün sürecek olan festival kapsamında Caillou ve arkadaşları çocuklar ile buluşurken, Cumhuriyet meydanında kurulan olan oyun grubunda dev kaydırak, şut becerisi, 4'lü salto, trambolin ve tırmanma piramidinin yanı sıra birbirinden eğlenceli palyaço gösterileri yer aldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi 6'ncı Çocuk Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement