Bilecik Devlet Hastanesi'nde Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Bilecik Devlet Hastanesi'nde Görev Değişikliği

Bilecik Devlet Hastanesi\'nde Görev Değişikliği

Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticiliği makamına Op. Dr. Hakan Yıldız’ın yerine Söğüt Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Burak Öztop getirilirken, İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Nuri Arı’nın yerine ise Nuri Şahan’ın getirildiği bildirildi.

09.09.2014 12:03

Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticiliği makamına Op. Dr. Hakan Yıldız'ın yerine Söğüt Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Burak Öztop getirilirken, İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Nuri Arı'nın yerine ise Nuri Şahan'ın getirildiği bildirildi.

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan, "Görevini devreden arkadaşlarımızın başlatmış olduğu nitelikli çalışmaları daha ileriye taşımak için yeni başlayan arkadaşlarımızda ellerinden gelen çabayı göstereceklerdir. Görevini devreden arkadaşlara bundan sonraki görevlerinde ve hayatlarında başarılar temenni ediyor, görevlerine yeni başlayanlara ise yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum. Yapılan bu değişikliklerin yöneticilerimize, Hastanelerimize ve Bilecik Halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bir bayrak yarışı olduğunu düşündüğümüz bu süreçte şu ana kadar görev yapmış yöneticilerimize göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı da teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Devlet Hastanesi'nde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement