Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'ya Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'ya Veda Yemeği Düzenlendi

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru\'ya Veda Yemeği Düzenlendi

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’ya Burdur’a tayini çıkması münasebetiyle veda yemeği düzenlendi.

24.01.2015 19:14

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'ya Burdur'a tayini çıkması münasebetiyle veda yemeği düzenlendi.

Bilecik Polisevi'nde düzenlenen veda yemeğine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve personel katıldı.

"EYÜP ÖZÜDOĞRU'YA GİTTİĞİ YERDE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Düzenlenen veda yemeğinde konuşman Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özdoğru'na gideceği Burdur ilinde de başarılar diledi. Özdoğru ile birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu belirten Vali Nayir, "Bu tür ayrılışlar olmasaydı belki Eyüp beyle de burada çalışma fırsatı olmayacaktı. 20 aylık Bilecik hizmet süresinin 11 ayını beraber geçirdik. Yakın çalışma arkadaşlarımızdan biriydi. Görevini seven uyum konusunda büyük başarı sağlayan hem kendi mensuplarıyla, başta mülki idare amirleri olmak üzere, diğer birimlerle, Bilecik insanı ile göstermiş olduğu yüksek uyumuyla ciddiyetiyle burada bir iz bıraktı. Baki kalan bu kubbe de hoş bir sedaymış. İnanıyorum ki Bilecik onu bu yönleriyle hatırlayacak" dedi.

EYÜP BEY DAHA İŞİN "B" SİNDE

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ise; zamanın çok çabuk geçtiğini belirterek, "Ben Eyüp beyin özgeçmişini dinlerken Allah ona kolaylıklar versin diye içimden geçti. Çünkü Ankara, Adıyaman, Bursa, Bilecik, Burdur daha işin "B"sinde. Bende sanki veda törenlerinin nöbetçi konuşmacısı gibi hissettim kendimi, herhalde hoca olmanın bir keyfi. Ama aynı zamanda da burada baya kıdemli olmuşuz. Şöyle gözümü bir daldırdığımız zaman 7 sene geçmiş. Galiba bu bizim beşinci Emniyet Müdürümüzle ilgili törenimiz. Demek ki bir hafıza birikmiş bende. İnsan hayıflanıyor ama bu süre içerisinde hakikatten çok önemli dostlarla da tanıştık. Dostlarla karşılaştık. Hayat bana şunu öğretti. Bu dünyada ki en önemli sermayemiz dostlarımız, dostluklarımız. Diğerleri gelip geçici.. O itibarlada onunla irtibatımızın kesilmeyeceğinin verdiği bir huzur var. Burdur'a gidecek ve orada da bir kapımızın olduğunu bilmenin verdiği rahatlık var. O yüzden hem burada bize sağladığı güven ve dostluk ortamı için teşekkür ediyor hem de yeni ufuklarda memleketimize insanımıza vereceği hizmetler içinde kendisine ailesine bütün sevenlerine, sevenleriyle birlikte huzurlu mutlu bir görev hayatı temenni ediyoruz. Kendisine, İyi ki seni tanıdık diyoruz. Allah bahtını açık eylesin diyoruz. Sizlere de teşekkür ediyoruz" dedi.

"HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN"

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, veda yemeğine katılanlardan helallik isteyerek konuşmasına başladı.

Bilecik'in çalışmak için güzel bir yer olduğunu belirten Özüdoğru, "Ben Bilecik'e gelmeden önce Bilecik'i çok fazla yapısından insani yapısını, kültürünü pek fazla tanımıyordum ama geldikten sonra gördüm ki belki bizim çalışmak istediğimiz güzel yerlerden birisi olduğunu anladım. Geçtiğimiz 20 ay içerisinde kurum müdürlerimizle başta sayın valimiz olmak üzere çok güzel bir ortam olduğunu bizim için güzel bir ortam olduğunu gördüm. Teşkilat personelimizden çok memnunuz. Bütün arkadaşlarımızı kendi evladımız gibi kendi çocuğumuz gibi gördük ve onların aileleriyle birlikte çoluk çocuğuyla birlikte huzur içerisinde mesai geçirmeleri için çaba sarf ettik. Halkımız için de onlar geceleri huzur ve rahat içerisinde uyuyorlarsa bizde kendimizi vicdanen o kadar rahat hissetmek için gayret gösterdik. Birisinin bir sıkıntısı varsa güvenlik açısından bir sorunu varsa kendi sorunumuz olarak bildik. Bir sürü zorluklara rağmen büyük bir özveriyle çalıştıklarını gördüm. Burada halkımızın polisi olan teşkilatımızı güven duygularını sarsmadıkları için olumlu yönde etkiledikleri için özellikle personelimize bu yönde teşekkür etmek istiyorum. Bilecik'te de kaldığımız süre içerisinde belki rehberimize yüzlerce kişi kaydettik. Bunlarla da irtibatımızın devam edeceği, şikayet edebileceğimiz hiçbir sorunun olmadığı, hiçbir vatandaşımızın olmadığını, güzel dostlukların olduğu düşüncesindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin bulunduğu yerde alnı ak bir şekilde görevini tamamlayıp daha iyi yerleri nasip etmesini temenni ediyorum. Sizlerin vasıtasıyla halkımızdan helallik istiyorum. Bundan sonraki yaşantılarında gerek personelimize gerek Bileciklilere hayırlı günler temenni ediyorum. Çok güzel duygularla ayrılıyorum" dedi.

Düzenlenen veda yemeğinde konuşmaların ardından, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan, Tuğğeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'ya çeşitli hediyeler taktim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'ya Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement