Bilecik'te Yeni Sanayi Müdürü İğdeci Göreve Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bilecik'te Yeni Sanayi Müdürü İğdeci Göreve Başladı

Bilecik\'te Yeni Sanayi Müdürü İğdeci Göreve Başladı
22.01.2025 10:15

Hamdi İğdeci, Bilecik Valisi Aygöl ile sanayi ve teknoloji projeleri için görüşme yaptı.

Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hamdi İğdeci göreve başlar başlamaz Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile bir araya gelerek kentin sanayi ve teknoloji alanında yenilikler planladığını, ekonomik ve teknolojik bağımsızlığını kazandıracağını söyledi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerindeki görev değişikliklerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, Kayseri Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atandı. Abdullah Ay'ın yerine Bilecik İl Müdürlüğü görevine ise Hamdi İğdeci getirildi. Bu kapsamda İğdeci ilk ziyaretini Bilecik Valisi Şefik Aygöl'e yaptı. Vali Aygöl, görevine yeni başlayan İl Müdürü İğdeci'ye başarılar diledi.

Ayrıca, Aygöl ile İğdeci arasında gerçekleşen ikili sohbette kentin sanayi ve teknoloji alanında yenilikler, planlanan yeni projeler ve çalışmalar hakkında destekçisi ve takipçisi olduğunu belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Yeni Sanayi Müdürü İğdeci Göreve Başladı - Son Dakika


Advertisement