Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Merkez Edebali Ortaokulu'nu ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Merkez Edebali Ortaokulu'nu ziyaret etti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Merkez Edebali Ortaokulu\'nu ziyaret etti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, BİL-EN programı kapsamında gerçekleştirdiği okul gezilerinde son olarak Merkez Edebali Ortaokulu'nu ziyaret etti. Vali Aygöl, öğrencilerle kitap okuma saatine katıldı ve LGS hazırlığı konusunda önemli tavsiyelerde bulundu. Ayrıca öğretmenlerle bir araya gelen Vali Aygöl, okuldaki çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında öğrencilerle voleybol oynayan Vali Aygöl, yoğun ilgiyle karşılaştı.

18.12.2023 10:48

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, BİL-EN programı kapsamında gerçekleştirdiği okul gezilerindeki son adresi Merkez Edebali Ortaokulu oldu.

Öğrencilerin kitap okuma saatine katılan Vali Aygöl, etkinliğin ardından öğrencilerle sohbet etti. Gelecek hedefleri hakkında öğrencilerle konuşan Vali Aygöl, LGS hazırlığında cep telefonu, sosyal medya ve bilgisayar oyunlarıyla geçirilen vakitlerde ölçülü olmalarının başarılarını doğrudan etkileyeceğini vurguladı. Öğretmenler odası buluşmasında da okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Vali Aygöl, çalışmalarında kendilerine başarılar diledi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Şefik Aygöl, teneffüse çıkan öğrencilerle birlikte voleybol da oynadıktan sonra okuldan ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Merkez Edebali Ortaokulu'nu ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement