Bilecikspor 2. Haftada da Mağlup Oldu - Son Dakika
Yerel

Bilecikspor 2. Haftada da Mağlup Oldu

Bilecikspor 2. Haftada da Mağlup Oldu

Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi 2. hafta müsabakasında Bilecikspor kendi sahasında 1308 Osmaneli Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

03.10.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi 2. hafta müsabakasında Bilecikspor kendi sahasında 1308 Osmaneli Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Bilecik Edebali Stadı'nda yoğun güvenlik önlemleri altında oynana Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi 2. hafta müsabakasında Bilecikspor kendi saha ve seyircisi önünde 1308 Osmaneli Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak 2'inci haftada da puan alamadı. Maça karşılıklı ataklar ile üstünlük kurmaya çalışan iki takım yakaladıkları net pozisyonları gole çeviremedi. Maçın ilk yarısında gol olmayınca ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya iyi başlayan 1308 Osmaneli Belediyespor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Orta sahada mücadeleye yönelik geçen maçın 58'inci dakikasında Bilecikspor geliştirdiği bir atak sonucu penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Bilecikspor kaptanı İlker Çınar, penaltıyı gole çeviremedi. Bu penaltı sonrası daha da hırslanan Osmanelili futbolcular maçın 73'üncü dakikasında Muhammed Bal ile 1-0 öne geçti. Gol sevincini az da olsa taraftarı ile kutlayan oyuncular sahayı terk edince Bileciksporlu futbolcular maça hemen başlamak istedi. Bu sırada maçın orta hakemi Barkın Kara 3 oyuncunun sahayı terk etmedi gerekçesi ile Bilecikspor'un golünü iptal etti. Bu gol sonra maçı tek kaleye çeviren Bilecikspor, 73'üncüncü dakikada yediği bir kontra atak sonrası Muhammed Bal ile durumu 2-0'a getirdi. Yediği gol sonrası taraftarların tepkisi ile karşılaşan Bileciksporlu oyuncular maçı döndürmek için elinden geleni yaptı. Maçın 87'inci dakikasında Semih Sevinç ile durumu 2-1'e getiren Bilecikpor ataklarını kesmedi. Maçın son 3 dakikası ve uzatmaları nefes keserken, maçta başka gol olmadı. Bu mağlubiyet sonrası lige iddialı transferler ile başlayan Bilecikspor, 2 haftada 2 mağlubiyet aldı.

Öte yandan maç sonunda kapıları açılmayan ve bekletilen Bileciksporlu taraftarlar tepki gösterdi. Kapılar açıldıktan sonra belli sokaklardan çıkış verilen taraftarlar ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. Bu yaşanan arbede sonucu bazı taraftarlar polisler tarafından göz altına alındı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikspor 2. Haftada da Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement