Birimler Arası Futbol Turnuvasında Yarı Final Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Birimler Arası Futbol Turnuvasında Yarı Final Heyecanı

Birimler Arası Futbol Turnuvasında Yarı Final Heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvasında yarı final heyecanı 4 Haziran'da başlıyor.

03.06.2014 16:02  Güncelleme: 15:57

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası'nda yarı final heyecanı 4 Haziran'da başlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası'nda yarı final heyecanı 4 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Yarı finale kalan takımlardan İZAYDAŞ ile Strateji ve Zabıta ile Park Bahçeler finale çıkmak için mücadele edecek. Yarı finaller öncesinde Ferruh Duygu Tesisleri'nde kıran kırana 3 maç oynandı. Bu maçlar sonrasında galip gelen 3 takım yarı finalist olurken, mağlup olan takımlar arasından en başarılı sonuç alan son takım da yarı finale çıktı. Çeyrek finallerde ilk maç İSU ile İZAYDAŞ arasında oynandı. Seyircilerin hop oturup hop kalktıkları soluksuz maçta İSU, rakip fileleri 2 kez havalandırmasına karşın kalesinde 3 gol görünce mağlup olmaktan kurtulamadı. Galibiyeti bir farkla alarak çeyrek finale yükselen İZAYDAŞ'ta ise büyük bir mutluluk vardı. Zabıta-Strateji arasında her iki takım da etkili oyuncularına karşın maç boyunca gol bulamadı. Normal süresi 0-0 biten maçta yarı finalisti penaltılar belirledi. Rakibinin iki golüne karşılık üç gol ile cevap veren Strateji ikinci yarı finalist oldu. Park Bahçeler Daire Başkanlığı-Altınnal A.Ş. maçında Park Bahçeler takımından Mehmet Alkış bulduğu golle rakibinin tüm umutlarını yıktı ve hem kendi takımını hem de Zabıta takımını yarı finalist yaptı. Böylece İZAYDAŞ, Strateji ve Park Bahçeler yarı finalist olurken, en iyi elenen olarak Zabıta da yarı finale yükseldi. Yahya Kaptan'daki Ferruh Duygu Tesisleri'nde oynanacak yarı final maçlarında ise eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti; 4 Haziran Çarşamba Strateji-İZAYDAŞ saat 17.00 ve 6 Haziran Cuma Park Bahçeler-Zabıta saat 18.00.

Yarı finalde kaybeden takımlar 9 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'de üçüncülük maçına çıkarken, turnuvanın finali ise saat 19.00'da oynanacak. Turnuvayı kazanan takımın belirlenmesinin ardından protokolün katılımıyla saat 20.00'de kupa töreni yapılacak.

Öte yandan Strateji Daire Başkanlığı tarafından kurulan sistemle karşılaşmalar www.kocaeli.bel.tr internet sitesinden canlı olarak yayınlanıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birimler Arası Futbol Turnuvasında Yarı Final Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement