Birlik Bahçesi'nden 250 Aileye Yardım - Son Dakika
Yerel

Birlik Bahçesi'nden 250 Aileye Yardım

Manavgat Turizm ve Altyapı Birliği (MATAB) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak amacıyla kurulan Birlik Bahçesi, iki ayda 250 aileye yardımda bulundu.

29.03.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Turizm ve Altyapı Birliği (MATAB) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak amacıyla kurulan Birlik Bahçesi, iki ayda 250 aileye yardımda bulundu.

Manavgat Turizm ve Altyapı Birliği (MATAB) tarafından Sarılar Beldesi eski ilköğretim okulunda faaliyete başlayan Birlik Bahçesi hem vatandaşların hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı oluyor. Vatandaşların kullanmadığı ancak kullanılabilir durumda olan her türlü eşyasını bağışlayabildiği Birlik Bahçesi, iki ay içinde Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın belirlediği 250 aileye yardımda bulundu.

MATAB Başkanı Recep Barut, Birlik Bahçesi'nin "Kullandığın eşyalar evinde, kullanmadığın Birlik Bahçesi'nde" sloganıyla faaliyete başladığını belirterek,

"Halkımıza hizmet vermeye başlamamızın üzerinden henüz 2 ay geçmesine rağmen Manavgat ve çevresinde yaşayan yüzlerce yardımsever vatandaşımız yardımda bulundu. Yardımsever ailelerden tutanakla alınan tüm kullanılabilir durumdaki giyim, ev eşyaları, Sosyal Yardımlaşma tarafından belirlenen Manavgat genelindeki ihtiyaç sahibi 250 aileye verildi" diye konuştu.

Birlik Bahçesi'nden vatandaşların yeni yeni haberi olduğunu belirten Barut,

"Önümüzdeki süreçte bağışlar artacaktır. Hatta birçok esnaf arkadaşımız, gerek giyim olsun gerekse kundura gibi hiç kullanılmamış eşyalar bağışlamaktadır. Önümüzdeki günlerde yardımlar artarak devam edecek" dedi.

MATAB Başkanı Recep Barut, Birlik Bahçesi'nin geçici olarak Sarılar Beldesinde eski Sarılar İlköğretim Okulu'nda faaliyet gösterdiğini de belirterek, şöyle devam etti:

"Birlik Bahçesini kurduğumuzda yer sıkıntısı yaşamıştık. Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, bize eski okul binası olan kendilerinin fen işleri olarak kullandıkları binayı verdiler. Şimdi sayın başkanımız birliğimize Sarılar Beldesi Çamlık Mahallesi'nde bir arazi tahsis etti. Buraya Birlik Bahçemiz için 600 metrekare kapalı alan binası yapımına başladı. Başkanımız prefabrik yapılacak binamızın 1, 5 ayda tamamlanacağını söyledi. Yeni binamızın 600 metrekarelik toplam alanının 450 metrekaresi şovrum olacak. Burada hayırseverlerimizin bağışladığı eşyalar sergilenecek. Diğer 150 metrekarelik alan ise yıkama, temizleme, ütüleme ve depo olarak kullanılacak. Bağışlanan eşyalar temizlenip onarılarak elden geçirilecek ve poşetlenip sıfır gibi şovrumda sergilenecek"

MATAB Başkanı Barut, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'a Birlik Bahçesi'ne yer temin etmesinden dolayı teşekkür etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlik Bahçesi'nden 250 Aileye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement