Birlikte Yaşayan Çift Ölü Bulundu - Son Dakika
Yerel

Birlikte Yaşayan Çift Ölü Bulundu

Denizli'de pazarcı ve birlikte yaşadığı temizlikçi kadın, evlerinde ölü bulundu.

24.09.2011 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de pazarcı ve birlikte yaşadığı temizlikçi kadın, evlerinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Değirmenönü Mahallesi 1477 Sokak'ta 5 katlı bir apartmanın 4. katında oturan ve pazarda çalışan Metin Cengiz (36), temizlikçilik yapan 35 yaşındaki Bircan Arslan ile 2009 yılından itibaren aynı evde birlikte bir süre önce yaşamaya başladı.

Aslan'ın kızı Arzu İlhan, saat 15.00'te okuldan evlerine gelerek zile bastı. Kapının açılmaması üzerine kendi anahtarıyla içeri giren İlhan, annesi Aslan ve Cengiz'i kanlar içinde gördü. İlhan, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler ve 112 Acil Servis görevlileri, Aslan ve Cengiz'in öldüğünü belirledi. Bircan Aslan'ın göğsünden, Metin Cengiz'in de çenesinin altından av tüfeğiyle vurulup öldüğü görüldü. Olayda kullanıldığı sanılan av tüfeği, cesetlerin yanında yerde bulundu.

Bircan Arslan ve Metin Cengiz'in cesetleri, eve gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bircan Arslan'ın 2009 yılında, Metin Cengiz'in ise geçen yıl eşlerinden boşandıkları ve bir süredir birlikte aynı evde yaşadıkları, evlenme konusunda sürekli tartıştıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, ölüm nedenlerinin araştırıldığı bildirildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlikte Yaşayan Çift Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement