Bkm'den, Yılsonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Bkm'den, Yılsonu Sergisi

Bkm\'den, Yılsonu Sergisi

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi (BKM)’de, 21 Haziran Zonguldak’ın kurtuluşu ve Uzunmehmet’i Anma Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan yılsonu sergisi açıldı.

20.06.2014 18:33

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi (BKM)'de, 21 Haziran Zonguldak'ın kurtuluşu ve Uzunmehmet'i Anma Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan yılsonu sergisi açıldı.

BKM'de açılan sergiye, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, Zonguldak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Ensar Çelik, BKM Müdürü Abdullah Bakır, kurs hocaları ve kursiyerler katıldı.

Sergi de konuşma yapan BKM Müdürü Abdullah Bakır, "BKM olarak her türlü kültür faaliyetlerine açığız. Cezaevindeki mahkümlara yönelik konser ve tiyatro gösterileri düzenlemeyi de planlıyoruz" dedi.

Ayrıca BKM Müdürü Abdullah Bakır sergide, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevinde yatan mahkumların hazırladığı el işi ürünlerinin de sergilendiğini söyledi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, mahkümların 1 yıl boyunca yaptıkları el emeklerini sergilemede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, Zonguldak'ın kurtuluşu ve Uzunmehmet'i Anma Günü münasebetiyle anlamlı günler yaşandığını belirterek, sosyal belediyeciliği Zonguldak'ta yaşamak adına her şeyi yaptıklarını ve etkinlikleri daha da güzel yerlere taşımayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca Başkan Akdemir, katılımcı kursiyerlere teşekkür etti.

Daha sonra Kurs Hocası Kurtuluş Sarı'da, kursiyerlerin bu sergi için çok çalıştığını ve ortaya güzel eserler çıkarmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Daha sonra davetliler sergileri gezerek ikramlarda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bkm'den, Yılsonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement