Yozgat'ın Boğazlıyan Ülkü Ocakları'nın 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 97.yıl dönümü münasebetiyle hazırladığı program yoğun ilgi gördü.
Boğazlıyan Özel Erkoçlar Düğün Salonunda gerçekleştirilen programa MHP İlçe Başkanı Tuncer Bozyokuş,Ülkü Ocağı Başkanı Serhat Ören, MHP İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Özdemir, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Boğazlıyan Ülkü Ocağı Başkanı Serhat Ören, bu vatanın her karış toprağının şehitlerin kanlarıyla sulandığını belirterek, "18 Mart Şehitler günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 97.Yıldönümü sebebiyle böyle bir program düzenledik. Şehitlerimiz sayesinde bugün burada özgürce yaşıyor ve konuşabiliyoruz. Tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.
Çanakkale'de bir destan yazıldığını ve bunu gelecek nesillere aktarmak için her türlü imkanın kullanılması gerektiğini vurgulayan Ören,"Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Çanakkale cephesinde gözlerini kırpmadan savaştılar. Çanakkale bu ülkenin dönüm noktasıdır. Bu sebeple bu destanın gençlerimize iyi anlatılması ve gençlerimizin bunu iyi anlaması gerekmektedir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Çanakkale isimli tiyatro oynandı, ardından Kuranı Kerim okunarak program son buldu.
Son Dakika › Yerel › Boğazlıyan Ülkü Ocakları Şehitleri Unutulmadı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.