Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi\'nde Mezuniyet Töreni

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 29.’uncu dönem mezunu olan 210 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

04.06.2016 13:04

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 29.'uncu dönem mezunu olan 210 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin gruplar halinde alana gelmeleri ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Yusuf Özcan tarafından bir konuşma yapıldı. Yusuf Özcan, öğrencilerin bugünlere gelmesinde emeği olan öğretmenlerine, eğitime verdikleri destek ve törene katılımları nedeniyle de velilere teşekkürlerini iletti. Özcan, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerken gelecekte başarılı olmaları için mutlaka bir hedef belirlemeleri gerektiğini ifade ederek yollarının açık olmasını diledi.

Ardından okulunu derece ile bitiren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Devamında öğrencilerin tamamına mezuniyet belgeleri verildi. Okul birincisinin okul kütüğüne isminin yer aldığı plakayı çakmasının ardından 11.'inci sınıf öğrencilerine okul bayrak ve flama teslimi yapıldı. Kep atma merasiminin ardından mezun öğrenciler sevinçlerini arkadaşları, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte doyasıya kutladılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement