Bozüyük'te Kur'an Kursları Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Kur'an Kursları Yararına Kermes

Bozüyük\'te Kur\'an Kursları Yararına Kermes

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde müftülük tarafından Kur'an kursları yararına kermes düzenlendi.

30.04.2012 15:03

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde müftülük tarafından Kur'an kursları yararına kermes düzenlendi.

Hal içinde düzenlenen kermesin açılışına Kaymakam Oktay Kaya, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Gençağa Serarslan, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesin açılış konuşmasını yapan Kumral Abdal Kur'an Kursu öğrencilerinden Münire Akar, "Çoğumuzun Kur'an kursuna geliş maksadı mukaddes kitabımızı okumayı öğrenmektir. Kur'an kursları bize sadece bilgiyi değil, bilgiyi amele dönüştürmeyi de öğretmektedir. Eşimin görevi sebebiyle değişik ülkelerde bulundum. Oralarda farklı dinlere mensup insanlarla karşılaştım. Onların dinlerini ve dini yaşayışlarını da gözlemledim. İslam dini ile kıyasladığımda dinimizin bize sunduğu hayatın daha yaşanabilir olduğunu gördüm. Bu kermesin açılışında kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini yaşadım" dedi.

Konuşmanın ardından protokol erkanı tarafından kermesin açılış kurdelesi kesilirken, Kaymakam Kaya ve beraberindekiler kermesi gezerek Müftü Burhan Çakır'dan kermesle alakalı bilgi aldı. Kermesin 1 hafta açık kalacağı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Kur'an Kursları Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement