Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu'na Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu'na Veda Yemeği

Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu\'na Veda Yemeği

Burdur'un Bucak İlçe Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu'nun İçişleri Bakanlığında yeni kurulan Göç İdaresi Genel Müdürü Daire Başkanlığında çıkan tayini dolayısı ile sivil toplum örgütleri ve odalar tarafından veda yemeği düzenlendi.

18.06.2013 10:02

Burdur'un Bucak İlçe Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu'nun İçişleri Bakanlığında yeni kurulan Göç İdaresi Genel Müdürü Daire Başkanlığında çıkan tayini dolayısı ile sivil toplum örgütleri ve odalar tarafından veda yemeği düzenlendi.

Çamlaraltı Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgürer Türkmenel, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Burdur Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat, Burdur Ticaret Borsası Başkanı, Burdur ve Bucak Ticaret Odası başkanları ve yönetimi, Resmi ve özel sektörlerin kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda ve dernek başkanları, belde başkanları, mahalle ve köy muhtarları, iş adamları olmak üzere yaklaşık bin kişi katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, beş yıldır Bucak Kaymakamlığını yapan Osman Hacıbektaşoğlu'nun ilçede vatandaşlarla olan iyi diyalogu ile gönüllere taht kurduğunu belirtti.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ise, "Bucak'ın yeri çok farklı. Kaymakamımızın kurduğu dostluk ve sizlerin verdiği desteği ile Bucak her zaman bizim yüzümüzü ağartı. Bucak Kaymakamımız üzerine düşenleri fazlası ile yaptı" derken, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Saatcı ise Mehmet Akif Ersoy'un portresini hediye etti.

Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu da konuşmasında,"Ben yedi yerde görev yaptım. Bucak'ta birlik, beraberlik, usta, çırak ilişkisi, birbirini sevme sayma var. Hangi siyasi partiden olursa olsun ortak bir işte Bucak'ın insanları, iş adamları, esnafı, köylüsü, muhtarı, hepsi bir araya gelir. Toplum işlerine hizmet veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu'nun 24 Haziran tarihinde yeni görevine başlayacağı belirtildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu'na Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement