Bucalı Esnafa İndirimli Sağlık Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Bucalı Esnafa İndirimli Sağlık Hizmeti

Bucalı Esnafa İndirimli Sağlık Hizmeti

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel Atafizik Tıp Merkezi arasında imzalanan protokol gereği, odaya üye esnaf sanatkarlara bir yıl boyunca indirimli sağlık hizmeti verilecek.

10.07.2016 12:33

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel Atafizik Tıp Merkezi arasında imzalanan protokol gereği, odaya üye esnaf sanatkarlara bir yıl boyunca indirimli sağlık hizmeti verilecek.

Buca Yıldız Mahallesinde bulunan Özel Atafizik Tıp Merkezi Müdürü Dr. Şükrü Bülent Karabulut ile Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan'ın imzaladığı protokol gereği oda üyeleri ve çalışanları ile bunların birinci derece yakınları, Atafizik'ten alacakları sağlık hizmetlerinde SGK katkı payının yarısını ödeyecek.

"İlk adımlar yasalarla atıldı"

Temmuz ayından itibaren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun hükümlerinin iş yerlerinde uygulanmaya başlayacağını hatırlatan Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan, "Çağdaş dünya iş kazalarını minimum seviyeye çekmeyi, çalışanların sağlığını korumayı ve sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmalarını hedefliyor. Türkiye de gelişen dünyaya ayak uydurma adıma ilk adımlarını yasalarla atarken, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası da kendi adına yapabileceklerini hayata geçiriyor" dedi.

"Üyelerimizin büyük sermayeleri yok"

Esnaf sanatkarların ekonomik güçlüklerle faaliyetlerini sürdürmeye çaba gösterdiklerini hatırlatan Yazgan, "Üyelerimizin büyük sermayeleri yok. Hastalandıkları zaman, işlerini aksatmak zorunda kaldıkları zaman ticari kayba da uğruyor, gelirleri düşüyor. Bu zor şartlarda çalışan üyelerimizin rahatsızlıklarını en kısa sürede atlatmaları, bu meyanda kaliteli ve indirimli sağlık hizmeti alabilmeleri için bu uygulamayı hayata geçirdik. Özel Atafizik Tıp Merkezi gerçekten de kaliteli hizmetler sunan ve camiamıza karşı samimiyet ve duyarlılıkla yaklaşan bir kurum. Yapacağımız protokolde çok sayıda üyemizin yararlanacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Özel Ata Fizik Tıp Merkezi'nin son teknoloji sağlık cihazları ile hizmet verdiğini belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve merkez müdürü Dr. Şükrü Bülent Karabulut ise, amaçlarının kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucalı Esnafa İndirimli Sağlık Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement