Bucaspor Basın Sözcüsü Göksu: "Yarın, Olağanüstü Kongre Kararı Almak Üzere Toplanacağız" - Son Dakika
Yerel

Bucaspor Basın Sözcüsü Göksu: "Yarın, Olağanüstü Kongre Kararı Almak Üzere Toplanacağız"

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Volkan Göksu, yönetim kurulu olarak yarın, olağanüstü kongre kararı almak üzere bir araya geleceklerini bildirdi.

30.11.2011 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Volkan Göksu, yönetim kurulu olarak yarın, olağanüstü kongre kararı almak üzere bir araya geleceklerini bildirdi.

Göksu, yazılı açıklamasında, Bucaspor'un geçen sezon çeşitli olumsuzluklar nedeniyle büyük bir borç yüküyle Bank Asya 1. Lig'e düştüğünü, bunun ardından da kısıtlı bir transfer bütçesi oluşturulduğunu belirtti.

Bucaspor'un, genç transferleri ve Bucaspor Futbol Akademisi'nden yetişen sporcularıyla beklenenin aksine ilk yarının ortalarına doğru güzel bir çıkış yakaladığına değinen Volkan Göksu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Takımımızın tekrar Süper Lig'i düşünmeye başladığı bir anda, büyük fedakarlıklarla getirdiğimiz bir futbolcu, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Bunun üzerine basın yayın organlarında, geçen sezondan sorumluluk hissetmeyen eski yöneticilerimizin Bucaspor hakkında olumsuz beyanatları çıktı. Çeşitli sosyal medya mecraları üzerinden ise haksız bir kampanya başlatıldı. Bu durumdan en çok sporcularımız etkilendi. Eleştiri elbette ki yapılan hataları görebilmek için bir fırsattır, ancak birçok fedakarlıkla gecesini gündüzüne katarak emek ve para veren kişilerin, kulübe hiçbir katkısı olmayanlar tarafından eleştirilmesi düşündürücüdür.

Biz Bucaspor'un yönetim kurulu olarak elimizi taşın altına koyduğumuzu düşünüyoruz. Sadece eleştirmek dışında Bucasporumuz'a maddi katkı sağlayabilecek kişilerin önünü açmak amacıyla yarın olağanüstü kongre kararı almak üzere toplanıyoruz. Umuyoruz ki, yeni oluşum Bucaspor'u başarıdan başarıya koşturan ruhu canlandıracak, camiamızı bütünleştirecektir."

Göksu, kulübün Abdulkadir Özgen, Alparslan Erdem ve Serkan Yanık'ın performanslarından memnun olduğunu, herhangi bir transfer durumunun ise söz konusu olmadığını da vurguladı.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucaspor Basın Sözcüsü Göksu: 'Yarın, Olağanüstü Kongre Kararı Almak Üzere Toplanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement