Burhaniye'de Haltercilerden Kaymakam Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Haltercilerden Kaymakam Ziyareti

Burhaniye\'de Haltercilerden Kaymakam Ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta sonu, Antalya'da yapılan Türkiye Halter Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Kaymakam Yenidoğan'ı ziyaret etti.

05.02.2015 10:40  Güncelleme: 11:01

Balıkesir (iha>)-Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta sonu, Antalya'da yapılan Türkiye Halter Şampiyonasında dereceye giren sporcular kaymakam Osman Yenidoğan'ı ziyaret etti. Burhaniye Anadolu Spor Kulübü Başkanı Hadiye Erok ve Halter Grubu Antrenörü Mustafa Arslan Aygün'ün de katıldığı ziyarette büyük coşku yaşandı.

Başarılı sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Osman Yenidoğan, 35 kiloda Türkiye birinci olan Emrah Demirci ile bayanlar 45 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Ayşe Duygu Kara'yı kutladı. Kulüp Başkanı Hadiye Erok ve Mustafa Arslan Aygün'e teşekkür eden Kaymakam Osman Yenidoğan, her zaman spora destek olduklarını söyledi. Antrenör Mustafa Arslan Aygün, 12-15 Şubat tarihlerinde Trabzon da yapılacak Yıldızlar Halter Şampiyonasına katılacaklarını bildirdi. Burhaniye Anadolu Spor Kulübü başkanı Hadiye Erok da, desteklerinden dolayı, Kaymakam Osman Yenidoğan'a teşekkür etti. Erok, kendilerine büyük destek olan Belediye Başkanı Necdet Uysal ile Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç'a da teşekkür ettiklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Haltercilerden Kaymakam Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement