Burhaniye'de Romanlar Kobra Murat ile Coştu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Romanlar Kobra Murat ile Coştu

Burhaniye\'de Romanlar Kobra Murat ile Coştu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle düzenlenen gecede sahne alan Kobra Murat, Romanları coşturdu.

09.04.2013 14:24

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle düzenlenen gecede sahne alan Kobra Murat, Romanları coşturdu.

Burhaniye Körfez Romanlar Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen gecede büyük coşku yaşandı. İlçenin Memiş mahallesindeki Hayvan Pazarı alanında düzenlenen eğlencede büyük coşku yaşandı. Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösteriyle başlayan gecede mahalli sanatçıların ardından sahneye çıkan Kobra Murat, izleyenleri ayağa kaldırdı. Edremit Körfez Romanlar ve Müzisyenleri Geliştirme Derneği Başkanı Oktay Sümertaş'ın sunuculuğunu yaptığı konserde büyük coşku yaşandı. Soğuk ve yağışa rağmen alanı dolduran yaklaşık bin kişi sanatçıya eşlik etti. Sunucu Oktaş Sümertaş, yaptığı konuşmada çocukların okutulmasını istedi. Burhaniye Körfez Romanlar Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Çam da yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. İlyas Çam, kendilerine destek olan kurum ve kişilere de teşekkür ettiğini açıkladı. Kobra Murat'ın sahneye çıkmasıyla coşan vatandaşlar sanatçıya eşlik etti. Çok sayıdaki vatandaş da Kobra Murat'ın fotoğrafını çekebilmek için adeta yarışırken, üç oryantal de sanatçıya eşlik etti. Soğuk ve yağmura rağmen alanı dolduran Burhaniyeli Romanlar büyük coşku yaşadı. Konseri, İlçe Emniyet Müdür Mustafa Korkmaz, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, CHP İlçe Başkanı Erman Pazarbaşı, belediye meclis üyeleri Necmi Şengider ve Tarık Erdil ile yaklaşık bin kişi izledi. Konserin sonunda çok sayıda vatandaş Sanatçı Kobra Murat ile hatıra fotoğrafı çektirme yarışına girdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Romanlar Kobra Murat ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement