Bursa Büyükşehir'den Spora Destek Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bursa Büyükşehir'den Spora Destek Sürüyor

Bursa Büyükşehir\'den Spora Destek Sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ile birlikte Yeşil Bursa Spor Kulübü’nün Merinos Stadyumu’nda sürdürdüğü antrenmanı izledi.

23.09.2015 14:10

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ile birlikte Yeşil Bursa Spor Kulübü'nün Merinos Stadyumu'nda sürdürdüğü antrenmanı izledi.

Bursa'nın bir spor kenti olduğunu söyleyen Başkan Altepe, "Bursa, sporun tüm dallarında iddialı bir kent. Futbol deyince artık Türkiye'nin marka kentlerinden biri olarak Bursa akıllara geliyor. Bursa ve Bursaspor'un geleceği de özellikle altyapıdan yetişen sporcularımıza bağlı. Altyapıdan yetişen, Bursaspor forması altında sahaya çıkan ve kendilerini kanıtlayan gençlerle birlikte milli takım da oluşuyor. Son dönemde de milli takıma en çok sporcu veren takımların başında da Bursaspor geliyor" diye konuştu.

Altyapının daha fazla desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Altepe, "Yıllarca Bursaspor forması altında eğitim alan çocuklarımızın Bursaspor'da yerini aldıktan sonra da aynı başarı ve disiplinle çalışmalarını devam ettirmeleri gerekiyor. Son dönemlerde Bursaspor'da altyapıdan yetişen bazı sporcuların hemen yurtdışına kaçma veya diğer takımlara gitmeye uğraşması bizleri de üzdü. Burada futbolcularımızın birikimli, bilinçli, kültürlü bir şekilde yetişmeleri bizim için önemli. Altyapıya çok daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Bursa'yı gerçek anlamda seven gençlerimize mesaimizi verelim ve onlar da Bursa'ya sahip çıksınlar. Sporcularımız önce Bursa'yı yüceltmek için uğraşsınlar. Bu konuda biz de üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, onun için buradayız. Herşey güçlü bir Bursa ve güçlü bir Bursaspor için" şeklinde konuştu.

Sporcuların Bursa'ya ve Bursaspor formasına vefa göstermeleri gerektiğine değinen Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin de her zaman sporcu ve sporcuları desteklediğini söyledi. Yeşil Bursa Spor Kulübü Başkanı Kemal Güler ile menajer Fatih Çayla da antrenman ziyaretinde Başkan Altepe'ye eşlik ederek takımı tanıttı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Büyükşehir'den Spora Destek Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement