Büyük Birlik Partisi İstişare Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Büyük Birlik Partisi İstişare Toplantısı Düzenledi

Büyük Birlik Partisi İstişare Toplantısı Düzenledi

Yaklaşan 30 Mart öncesi seçim çalışmalarına hız veren Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Başkan adayı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi (BBP) istişare toplantısına katıldı.

13.01.2014 11:29

Yaklaşan 30 Mart öncesi seçim çalışmalarına hız veren Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Başkan adayı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi (BBP) istişare toplantısına katıldı.

Kütük Ev'de düzenlenen toplantıya Başkan Ürgüp'ün yanı sıra Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahir Arı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Ağdoğan, yapılan anketlerin beklenenin üzerinde bir başarı sergilendiğini ifade etti.

BBP İl Başkanı Mahir Arı ise, seçimlere hazır olduklarını vurgulayarak; "Büyük Birlik Bayrağını Sivas'a tekrar asacağız" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, 2009 yılı yerel seçimlerindeki adaylık sürecine değinerek, göreve geldiği günden itibaren yapılan hizmetleri sunum eşliğinde katılımcılara anlattı.

Sunumun ardından Başkan Ürgüp, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Öte yandan Başkan Ürgüp bugün sabah kahvaltısında ise Kangal Örencik Köyü Derneği'nin düzenlediği programa katıldı.

Buradaki programın ardından Sivas Yıldız Beldeliler Derneği'ni ziyaret eden Başkan Ürgüp, dernek başkanı Hüseyin Erdoğan ve dernek yönetimi ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarının başladığını dile getiren Başkan Ürgüp, "Bu amaçla sizlerin karşısındayız. Yaptıklarımız sizler görüyorsunuz. Sivas'ın tamamında güzel çalışmalara imza attık. Manevi değerlerimize sahip çıktık." dedi.

Yıldız Beldeliler Dernek Başkanı Hüseyin Erdoğan ise; "Sivas'ta 250 hanelik Yıldız Beldeli var. Sivas'ta özellikle bizim otobüslerimiz sizden önceki dönemde çok sıkıntı çekmekteydi şimdi otobüslerimiz derneğimizin yanından kalkıyor. Çok şükür bize baskı gelmedi, gelmemesini temenni ediyoruz. Bizim halkımız sadece Yıldız beldesi olarak değil Merder bölgesinde ikamet edenlerde bu Dikilitaş'a alışmış. Biz bu konuda size ve yönetiminize çok teşekkür ediyoruz. Hem Yıldız hem de Merder bölgesi otobüsleri çok rahat kalkıp gidiyor. Öte yandan Alibaba Gecekondu Önleme Bölgesi'ne yapmış olduğunuz parklar, spor alanları ve çevre düzenlemeleri çok güzel oldu, kendim de orada oturuyorum. Bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır diyoruz ve Yıldızlılar olarak sizlerin arkasında olduğumuzu söylüyorum." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyük Birlik Partisi İstişare Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement