Büyük Önder Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 75. Yılı - Son Dakika
Yerel

Büyük Önder Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 75. Yılı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 75'inci yılında Sinop'ta düzenlenen tören ile anıldı.

10.11.2013 12:47

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 75'inci yılında Sinop'ta düzenlenen tören ile anıldı.

Sinop Valiliği önünde düzenlenen törende Atatürk anıtına çelenk sunuldu, saat 09.05'te sirenlerin çalması ile birlikte 2 dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Akşam Sanat okulu toplantı salonunda devam eden programda yaptığı konuşmada, Ulu Önder Atatürk'ün çizdiği Türk Milletini ve Cumhuriyeti güçlü bir geleceğe taşıma hedefi doğrultusunda azim, gayret ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Etkinliklere AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Garnizon Komutanı Osman Çoşkun, Belediye Başkanı Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Önder Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 75. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement