Büyükfırat'a Kur'an-I Kerim" ile Uğurlama - Son Dakika
Yerel

Büyükfırat'a Kur'an-I Kerim" ile Uğurlama

Büyükfırat\'a Kur\'an-I Kerim" ile Uğurlama

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Milli Eğitim Bakanlığı'nın atamasıyla Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Abdulgafur Büyükfırat için veda yemeği verildi.

30.01.2012 10:49

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Milli Eğitim Bakanlığı'nın atamasıyla Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Abdulgafur Büyükfırat için veda yemeği verildi.

Adana Işık Dershaneleri Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen veda yemeğine, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Adana Işık Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Seyman, Eğitim Gönüllüleri Derneği Adana Şube Başkanı Şahin Ergünay, Mehdi Orhan ve Işık Dershaneleri öğretmenleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Adana Işık Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Seyman, Adana'ya yeni atandığını belirterek "İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdulgafur Büyükfırat ile çok kısa bir dönem çalışma fırsatı buldum. Müdürümüzü buraya atanmadan da tanıyordum. Görev yaptığı illerde daima başarılı projelere imza atmış, ülkemizin sayılı bürokratlarındandır. İlimizden ayrılmış olmasından dolayı üzgünüz. Müdürümüze bundan sonraki yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

5 Mayıs 2008 tarihinde Adana İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise konuşmasında, görev yaptığı sürede içerisinde daima sorun üreten değil, çözüm üreten biri olmaya çalıştığını söyledi.

Adana'da ailesiyle birlikte mutlu olduğunu söyleyen Büyükfırat, "Adana'yı ve Adanalıları çok sevdim. Burada gece gündüz çalışarak, ilimize hizmet etmeye çalıştım. Bize gelen her sorunu kendi sorunum gibi gördüm. Faydalı olabildiysem bu benim için en büyük değerdir. Benim kimseden bir hak alacağım yok. Ancak bilmeden kırdığım, üzdüğün varsa haklarını helal etsinler. Adana'da görev yapan ve tüm Adanalı hemşehrilerime daima kapımın açık olduğunu bilmelerini istiyorum" dedi.

Adana Işık Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Seyman, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat'a Kur'an-ı Kerim hediye etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükfırat'a Kur'an-I Kerim' ile Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement