Büyükşehir Başkan Adayı Karacan'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Başkan Adayı Karacan'ın Seçim Çalışmaları

Büyükşehir Başkan Adayı Karacan\'ın Seçim Çalışmaları

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Eskişehir Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Arif Duru ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

04.01.2014 14:53

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Eskişehir Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Arif Duru ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Ziyarette şehir ve yönetime ilişkin vizyonunu paylaşan Karacan, ortak aklın önemine vurgu yaparak sivil toplum kuruluşlarının tecrübelerini Eskişehir için son derece önemli gördüğünü kaydetti. Her uygar şehirde olduğu gibi Eskişehir'de de emeklilerin hayatlarını kolaylaştıracak uygulamaları önemsediğini ifade eden Karacan, geleceğe ilişkin planlarını dernek yöneticileriyle paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Duru, Karacan'ın hassasiyetlerinin şehirde karşılık bulduğunu ve kendisini ilk ağızdan dinlemekten mutluluk duyduklarını belirterek Karacan'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Başkan Adayı Karacan'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement