Büyükşehir'den Mezarlıklarda Temizlik - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Mezarlıklarda Temizlik

Büyükşehir\'den Mezarlıklarda Temizlik

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Mezarlığı’nın giriş bölgelerini baştan aşağı temizleyerek, ziyarete hazır hale getirdi.

03.10.2014 10:43

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Mezarlığı'nın giriş bölgelerini baştan aşağı temizleyerek, ziyarete hazır hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Türkiye'nin de en büyük, en temiz, en bakımlı ve en düzenli mezarlıkları arasında gösterilen Karşıyaka Mezarlığı'nda bayram temizliği yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir taraftan mezarlık içindeki temizlik düzeyini korumaya çalışırken bir taraftan da Karşıyaka Mezarlığı'nda çok sayıda temizlik ekibiyle "şok" temizlik yaptı.

40 KİŞİLİK EKİPLE TEMİZLİK

Büyükşehir Belediyesi kent temizlik ekipleri, yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Mezarlığı'nın giriş kapıları ve çevresindeki temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Düzenli olarak her gün temizliği yapılan Karşıyaka Mezarlığı'nda hem içeride hem de dışarıda temizlik yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karşıyaka Mezarlığı'nı ziyaretlere hazır hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin 40 kişilik temizlik ekibi hem elle hem de süpürge araçlarını kullanarak Karşıyaka Mezarlığı'nın giriş kapılarının bulunduğu dış bölgelerde mezarlık çevresini tertemiz yaptı.

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, bayram süresince de çok sayıda ekiple Karşıyaka Mezarlığı ve çevresini kirliliğe karşı korumak için gerekli önlemlerin alındığını ifade ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Mezarlıklarda Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement