Büyükşehir'den Yaşlılar İçin Eğlence - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Yaşlılar İçin Eğlence

Büyükşehir\'den Yaşlılar İçin Eğlence

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası'nda huzurevlerinde kalan yaşlıların el emeklerini bir sergi ile beğeniye sundu.

21.03.2013 14:10

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası'nda huzurevlerinde kalan yaşlıların el emeklerini bir sergi ile beğeniye sundu. Serginin ardından yaşlılar için eğlence düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Hafta boyunca Antalya'daki resmi ve özel huzurevlerinde kalan yaşlıları bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Yenimahalle Kültür Merkezi'nde özel bir gün hazırladı. Huzurevi sakinlerinden bazılar ürettikleri el sanatlarını fuaye alanında sergiledi.

Sergiye katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, yaşlılığın kaçınılmaz bir son olduğunu belirterek, "Sizleri gördükçe kendi geleceğimizi görüyor, bakış açımızı şekillendiriyoruz" dedi.

El emeği sergisinin açılışında sonra huzurevi sakinleri için eğlence düzenlendi. Ayhan Aydın ve ekibinin müzikleriyle eğlenen yaşlılar şarkılara da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Yaşlılar İçin Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement