Büyükşehir İftarda Serik Halkıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir İftarda Serik Halkıyla Buluştu

Büyükşehir İftarda Serik Halkıyla Buluştu

Ramazan ayı iftar geleneklerini sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde düzenlediği iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.

24.07.2013 13:08

Ramazan ayı iftar geleneklerini sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde düzenlediği iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Serik Toptancı Hali'nde kurulan iftar sofrasında 2 binin üzerinde vatandaş dualar eşliğinde iftar yaptı. İftar yemeğine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Kök, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Abdurrahmanlar Belediye Başkanı Yusuf Gizli, Gebiz Belediye Başkanı Cengiz Büyükgebiz, Karadayı Belediye Başkanı Ali Çırpıcı, Köprülü Belediye Başkanı Muammer Açıkalın, CHP Serik İlçe Başkanı Bekir Kuş ile ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda Serikli vatandaş katıldı.

Başkan Akaydın ve Devrim Kök, iftar öncesi CHP Serik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Başkan Akaydın, İlçe Başkanı Bekir Kuş'a Atatürk portresi hediye etti. Başkan Akaydın ve Kök daha sonra ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirerek hayırlı Ramazan diledi. İlçe esnafı ile sohbet eden Başkan Akaydın ilçenin sorunlarını esnafın kendisinden dinledi. Daha sonra iftar alanına geçen Başkan Mustafa Akaydın, iftar yemeklerinin başına geçerek vatandaşlara pilav dağıttı.

Ramazan ayının, mana olarak dostlukların pekiştiği, insanların kendini Allah'a daha yakın hissettiği, vicdan muhasebesinin yapıldığı önemli bir ay olduğunu kaydeden Başkan Akaydın, "Göreneklerimize göre güzel bir akşam yaşadık. Bu vesile ile ülkemize bolluk refah içinde ama hepsinden önemlisi tüm insanlığa, İslam alemine barış içinde, nice yıllar dilerim" dedi. Başkan Akaydın konuşmasını, "Bu güzel günleri özgürce, bağımsızca yaşamamızı sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimize minnetlerimi sunmak istiyorum" şeklinde bitirdi.

TEOMANPAŞA MAHALLESİ'NDE İFTAR

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde kurduğu iftar sofrası Teomanpaşa Mahallesi'nde vatandaşları bir araya getirdi. Teomanpaşa Mahallesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasında yüzlerce kişi iftar yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir İftarda Serik Halkıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement