Büyükşehir'in Şampiyonu Mezarlıklar - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'in Şampiyonu Mezarlıklar

Büyükşehir\'in Şampiyonu Mezarlıklar

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel futbol turnuvası final karşılaşmasında BUSKİ Bilgi İşlem Takımı'nı yenen Mezarlıklar Takımı şampiyon oldu.

06.07.2012 11:58

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel futbol turnuvası final karşılaşmasında BUSKİ Bilgi İşlem Takımı'nı yenen Mezarlıklar Takımı şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını veren Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin farklı birimlerinde görev yapan personel arasındaki dostluk ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen turnuvada 30 takım mücadele etti. Özlüce'deki Şükrü Şankaya Spor Tesisleri'nde yapılan turnuvanın finalinde BUSKİ Bilgi İşlem ile Mezarlıklar takımları karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanan Mezarlıklar Takımı bu yılki turnuvanın şampiyonu oldu. BUSKİ Bilgi İşlem turnuvayı ikinci bitirirken, BUSKİ Abone İşleri üçüncü ve Kültür Spor da dördüncü oldu.

Hedef dostluk ve beraberlik

Personelin yoğun ilgi gösterdiği final karşılaşmasının ardından düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Turnuvanın şampiyonu Mezarlıklar Takımı şampiyonluk kupasını Başkanvekili Abdullah Karadağ'dan alırken, dereceye giren takımlara da kupa ve madalya verildi.

(MŞ)

06.07.2012 11: 38: 43

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'in Şampiyonu Mezarlıklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement