Büyükşehir Toplu Taşıma AŞ'den Altınova'ya Başarı Plaketi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Toplu Taşıma AŞ'den Altınova'ya Başarı Plaketi

Büyükşehir Toplu Taşıma AŞ\'den Altınova\'ya Başarı Plaketi

Balıkesir’in Ayvalık ilçenin en büyük mahallesi Altınova’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Büyükşehir Toplu Taşıma AŞ’den SS Altınova Birlik Başkanı İbrahim Derdemez’e başarı plaketi verildi.

09.12.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçenin en büyük mahallesi Altınova'da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Büyükşehir Toplu Taşıma AŞ'den SS Altınova Birlik Başkanı İbrahim Derdemez'e başarı plaketi verildi.

Altınova'da, Balıkesir Toplu Taşıma AŞ bünyesinde hizmet veren Altınova Birlik Minibüsleri Altınova Ayvalık ve Sahil arasında düzenli seferlerini 25 koltuklu ve 60 kişi taşıma kapasiteli olup Balkart sistemi ile sürdürüyor.

Halen Balıkesir Toplu Taşıma AŞ'den öğrenciler için talep edilen bir otobüsün gelmesini sabırsızlıkla beklediği öğrenilen Altınova Birlik Minibüsleri Kooperatifi Balıkesir BTT ile 10 yıllık sözleşme imzaladı.

Birlik yönetimi BTT Altınova genç Başkanı İbrahim Derdemez'e başarı plaketi verdi ve aynı özveriyle göreve devam kararı aldı.

Birlik eski kurucularından Ömer Güler, Başkan İbrahim Derdemez için "Yaşına rağmen genç Başkan BTT ile kısa sürede uyum sağlamış ve buraya üye olan bizlerde kendisine her konuda güven ve destek veriyoruz. Hizmetlerde bazı aksaklıklarımızda olabilir. Fakat bunu vatandaşlarımız hoş görecektir. Kısa süre sonra eksiğimiz kalmayacak ve bazı saatlere ek seferler ile bu aksaklığı da çözüme kavuşturacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Toplu Taşıma AŞ'den Altınova'ya Başarı Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement