Büyükşehirli Karatecilerden, 3 Avrupa Derecesi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Karatecilerden, 3 Avrupa Derecesi

Büyükşehirli Karatecilerden, 3 Avrupa Derecesi

Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda üç ayrı kategoride mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bir Avrupa şampiyonluğu, iki Avrupa ikinciliği kazandı.

05.06.2016 15:37

Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'nda üç ayrı kategoride mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor Kulübü, bir Avrupa şampiyonluğu, iki Avrupa ikinciliği kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Karate Federasyonu'nun birlikte organize ettiği 14. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'nda üç ayrı kategoride mücadele eden mavi beyazlılar, üçte üç yaparak yine gücünü gösterdi. 13 Ülkeden 61 Kulübün iki gün boyunca kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda bir şampiyonluk, iki de ikincilik kazanan mavi beyazlılar, Avrupa'yı adeta dize getirdi.

Şehit Polis Recep Topaloğlu spor salonundaki şampiyonanın son gününde ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu katacılar tatamiye çıktı. Mehmet Yakan, Osman Evin ve Selahattin Güngel'den oluşan Büyükşehir Kağıtspor'un büyük erkek kata takımı final karşılaşmasını 4-1 kaybederek Avrupa Bölgeler ikincisi oldu. Büyük bayan komite takımı ise finalde İspanya ile karşı karşıya geldi. Bahar Erşeker, Umay Tokcan, Büşra Şeyda Tosun ve Sinemgül Şahin'den oluşan büyük bayan kumite takımı finalde başarılı bir performans göstermesine karşılık, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kıl payı kaçırarak, Avrupa Bölgeler ikincisi oldu.

Ümit Genç Bayanlarda ise finalde iki Kocaeli takımı karşı karşıya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ile İzmit Tatamispor kulübü'nün kıyasıya mücadelesini Gülsen Demirtürk, Ecem Deniz Karakurt, Esra Karabağ,Fatma Naz Yenen,Rabia Şentürk'ten oluşan Büyükşehir Kağıtspor kulübü karşılaşmayı 2-1 kazanarak Avrupa Bölgeler Şampiyonu oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Karatecilerden, 3 Avrupa Derecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement