Buz Gibi Suda Antrenman - Son Dakika
Yerel

Buz Gibi Suda Antrenman

Buz Gibi Suda Antrenman

Kano Milli Takımı Sporcuları, Artvin'in Yusufeli İlçesi'ndeki Antrenmanlarını Zor Koşullarda Sürdürüyor

23.01.2011 18:46

KANO Milli Takımı sporcuları, Artvin'in Yusufeli İlçesi'ndeki antrenmanlarını zor koşullarda sürdürüyor. Çoruh Nehri'nin buz gibi sularında antrenman yapan genç sporcular, ısınmak için de nehir kenarında ateş yakıyor. Sporcuların antrenman yaptığı Çoruh Nehri'nin kenarındaki buz parçaları da dikkat çekiyor.

Yusufeli Turizm, Doğa ve Su Sporları Kulübü bünyesindeki kano ve rafting takımında yer alan ayrıca milli takımda da Türkiye'yi temsil eden genç sporcular, antrenmanlarını oldukça zor koşullarda sürdürüyor. Bölgede hava sıcaklığının zaman zaman 0 dereceye kadar düşmesine rağmen antrenmanlarını aksatmayan Gençler Türkiye Şampiyonu Anıl Acar, Büyükler Türkiye Şampiyonu Oktay Alkan, Büyükler Türkiye ikincisi Uğur Polat, Yıldızlar Türkiye ikincisi Emre Yılmaz ve Yıldızlar Türkiye üçüncüsü Mustafa Untöken, antrenman aralarında Çoruh Nehri kenarında yakılan ateşte ısınıyor ve çalışmalarına devam ediyor.

Yusufeli Turizm, Doğa ve Su Sporları Kulübü Başkanı Birol Alkan, hava şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, 'Amacımız kulübümüzün faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarılı olmak, milli takıma sporcu vermek. Birçok sporcumuz milli takımda yer buluyor ve başarılı sonuçlar alıyor. Maddi imkansızlıklar içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İsteğimiz bize destek verilmesi. En azından çalışma koşulları bakımından daha iyi seviyede olmayı diliyoruzö dedi.

Kanolarıyla Çoruh'un soğuk sularında antrenman yapan sporcular da amaçlarının Türkiye'yi dünya şampiyonası ve olimpiyatlarda temsil etmek olduğunu dile getirerek, kendilerine destek olunmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Buz Gibi Suda Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement