Çan'da Alparslan Türkeş İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Çan'da Alparslan Türkeş İçin Mevlit Okutuldu

Çan\'da Alparslan Türkeş İçin Mevlit Okutuldu

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Ülkü Ocağı Dergisi İlçe Temsilciliği ile MHP İlçe Başkanlığı tarafından 15 yıl önce vefat eden MHP'nin onursal lideri Alparslan Türkeş için mevlit okutuldu.

05.04.2012 12:43

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Ülkü Ocağı Dergisi İlçe Temsilciliği ile MHP İlçe Başkanlığı tarafından 15 yıl önce vefat eden MHP'nin onursal lideri Alparslan Türkeş için mevlit okutuldu.

MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, MHP eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in 15. ölüm yıldönümü nedeniyle gerçekleştirdikleri mevlide katılanlara teşekkür etti. "Türk lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'i ölümünün 15. yılında rahmetle ve minnetle anıyoruz" diyen Yılmaz, "Türk Dünya Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölümünün 15. yılında rahmetle ve minnetle andık, mekanı cennet olsun. Demirci Camisi'nde gerçekleştirdiğimiz mevlit programı ve pilav ikramına katılan ülküdaşlarımız ile halkımıza teşekkürü bir borç biliriz" şeklinde konuştu.

Mevlide İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili ve MHP Çan İl Genel Meclis Üyesi Halil Turhan, MHP'nin eski ilçe başkanları ve MHP ilçe teşkilatı üyeleri, Çan Ülkü Ocağı Dergisi üyeleri ve geniş halk topluluğu katıldı. Mevlitten sonra katılımcılara bulgur pilavı ve ayran ikramında bulunuldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'da Alparslan Türkeş İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement