Çan Lisesi'nden 116 Öğrenci Mezun Oldu - Son Dakika
Yerel

Çan Lisesi'nden 116 Öğrenci Mezun Oldu

Çan Lisesi\'nden 116 Öğrenci Mezun Oldu

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Çan Lisesi bu yıl 116 mezun verdi.

30.05.2012 13:09

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Çan Lisesi bu yıl 116 mezun verdi.

Çan Spor Salonu'nda düzenlenen Çan Lisesi'nin mezuniyet gecesi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü İbrahim Bal, Türkiye'nin geleceği konusunda çok iyimser olduğunu belirterek, "Çünkü bizler çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için cansiperane, fedakarane didinen ailelerden oluşan bir toplumuz. Sizler titizlikle ve özveri ile yetiştirdiğiniz çocuklarınızı, bizlere emanet ettiniz. Bizler de onları sizlere, ülkemize ve tüm insanlığa yararlı birer insan olarak yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Sizleri kutluyoruz" dedi.

Törende bir konuşma yapan Çan Kaymakamı Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu da, gençlerin yarınların umudu, geleceği olduğunu kaydederek, mezun olan öğrencilere üniversite sınavlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından bir grup öğrenci çeşitli şarkılarla törene renk katarlarken, 116 öğrenci arasından dereceye giren ilk üçe ödülleri verildi.

Okul birincisi Tuğba Kayaalp'e ödülünü Çan Kaymakamı Hasan Gözen, ikinci Berivan Çavdar'a ödülünü Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, üçüncü Nursema Durgut'a ödülünü de İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan verdi. Mezuniyet töreninde ayrıca 19 Mayıs'taki çeşitli sosyal ve sportif faaliyetlerde Çan'ı il genelinde başarıyla temsil eden öğrenciler ödüllendirildi. Törene Kaymakam Gözen'in eşi Şükran Gözen, İlçe Milli Eğitim Şube

Müdürü Rıza Adıgüzel, ilçedeki okul ve daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Lisesi'nden 116 Öğrenci Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement