Çan ilçesinde çıkan yangında 3 dönüm alan zarar gördü.
Tepeköy sırtı mevkisinde, ormanlık alana yakın bir bölgede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle orman sahasına sıçramadan kontrol altına alınan yangında, 3 dönüm alar zarar gördü.
Kur'an kursu öğrencileri uçurtmalarını uçurdu
Lapseki Müftülüğünce Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde açılan Kur'an kursuna katılan öğrenciler, kendi yaptıkları uçurtmaları uçurdu.
Kurs eğitmenlerinden Hüseyin Şengil ile boş alana giden öğrenciler, uçurtmalarını havalandırmak için büyük çaba sarf etti.
Şengil, önceki yıllarda bu tür etkinliklerin bolca yapıldığına işaret ederek, "Günümüzde artık çocuklar bu tarz eğlenceli oyunlarla uğraşmıyor. Bu geleneklerin sürmesi için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi. - Çanakkale
Son Dakika › Yerel › Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.